Big Idea Wiki Brasil
Advertisement

Povrtnići é o dublagem croata d'Os Vegetais. Foi distribuído por Pa-Dora de 2008-2009.

Traduções e Vozes[]

Nome em Português Nome em Croata Ator de Voz em Croata
Bob o Tomate Robi Rajčice TBA
Larry o Pepino Leona Krastavca TBA
Sr. Nozzor G. Nezzer TBA
Júnior Aspargos Mlađi Šparoga TBA

Episódios[]

Lições[]

Descrições[]

Davi e o Gigante[]

David, uzrujan zbog toga što mu ne dopuštaju da se pridruži svojoj braći koja su sva otišla u rat, pomiren sa sudbinom ostaje kod kuće i brine se za farmu.

Kada pošalju golemog krastavca da napadne njegovo solo, David se oslanja na Božje učenje i svoje samopoštovanje, pa se suprotstavi čudovištu.

Jonah e Os Vegetais[]

Tisučama godina ljudi slušaju priču čovjeka kojega je pojeo kit! Ali još ju nikada nije pričalo povrće...sve do sada!

Pripremite se za pustolovinu Boba Rajčice, Larryja Krastavca i ostalih povrtnica, punu glazbeismijeha, u kojoj su progutani najluckastiji pustolovi. Ovoje priča o Joni i kitu kakvu dosad niste vidjeli- priča iz koje ćemo naučiti da je druga prilika jedan od najboljih poklona koji se mogu dati il primiti.

"Jedan od najzabavnijih filmova godine." -Michael Medved, SRN Radio Network

Um Conto de Páscoa[]

Ebenezer Nezzer je izvan kontrole! Podivljao je puneći London plastičnim uskršnjim jajima, ali koliko dugo mogu njegovi mehanički pilići raditi prije no budu...... spohani?!?

U samo jednom nezaboravnom danu i noći Cavis i Millward i anđeo iz glazbene kutije po imenu Hope, moraju uvjeriti Nezzera da je Uskrs puno višeod jaja i slatkiša...

Nadahnuta Dickensovim božićnim klasikom, ova VeggieTales priča objašnjava zašto milijuni Kršćana širom svijeta slave Uskrs kroz stoljeća.

Galeria[]

Advertisement